Pengar går till psykiskt drabbade

Hot och våld utbildning 

Vi driver just nu en kampanj för att hjälpa psykiskt och fysiskt utsatta grupper, inom olika yrkesgrupper. Tidigare kampanjade vi med cancerfonden, vilket är och har varit en succé, men nu kände vi att vi skulle vilja hjälpa även andra grupper så som hot och våldsdrabbade kvinnor. Gåvor som vi säljer ska direkt gå till Sandström behandling av hot och våld. 

Kampanj via loppis

Vi tar emot gåvor i alla former, bohag, m,m som du inte själv behöver eller vill skänka bort. Inget är för litet eller stort. Allt finns sedan till försäljning i vår butik, vi försöker ständigt fylla på och ha nya saker hela tiden. Vi tar tacksamt emot gåvor till försäljning i vår butik, inlämning alla dagar när vi är på plats. Självklart kan du även boka hämtning, eller leverans av de saker du köper hos oss på Hjälp.

Medel för hjälp går till

Vi jobbar med detta projekt tillsammans med Sandström Friskvård & Psykologi, Sandström driver ett behandlingshem för våldsdrabbade och traumatiserade människor. Sandström är psykolog som hjälper drabbade människor, är ni intresserade av organisationen, eller jobbar inom ämnet, kan ni kontakta Sandströms hot och våld utbildning.