Om oss

Hjälp i Trosa är en helt fristående Loppis på kalkbruksvägen 7 i Vagnhärad, Ett AB som driver en loppis till förmån för Cancerfonden och Hundstallet. Vi öppnade dörren midsommarveckan 2018. Vårat överskott fördelas mellan dessa två oerhört viktiga och fina föreningar som på olika sätt men med samma grundtanke att hjälpa två och fyrfota vänner till ett bättre liv. Vi jobbar för ett sunt återbruk av vårt överskott och har en filosofi att inget skall gå till spillo utan kunna återanvändas igen, detta till gagn för vår miljö och samtidigt göra en insats. Vi tar tacksamt emot gåvor till försäljning i butik som har öppet hela året. Mycket välkomna in till vår butik om ca 300m2 i Vagnhärad. Kort och gott en loppis som en loppis skall vara.

Välkomna in till oss på Hjälp i Trosa AB, Vagnhärad

Vi tar emot gåvor i alla former, bohag, m,m som du inte själv behöver eller vill skänka bort. Inget är för litet eller stort. Allt finns sedan till försäljning i vår butik, vi försöker ständigt fylla på och ha nya saker hela tiden. 

Vi tar tacksamt emot gåvor till försäljning i vår butik, inlämning alla dagar när vi är på plats. Självklart kan du även boka hämtning, eller leverans av de saker du köper hos oss på Hjälp.

Hjälp i Trosa AB, är ett AB, vilket innebär att vi har köpt ett sponsorpaket hos Cancerfonden, därefter skickar vi över överskottet till Cancerfonden löpande. Det går givetvis bra att även skänka ett bidrag på plats i butiken. Vi har ett sponsoravtal och kommer att finnas på Cancerfondens hemsida som företagspartner.

Butiken som ligger mem Woody, NA Svenssons bygghandel i Vagnhärad på Kalkbruksvägen 7 (gamla bilbolaget) har en stor parkering med gott om plats.

Kom in och fynda och varför inte ta en kopp kaffe med tilltugg. Vi kommer att skapa en trevlig atmosfär där vi alla kan mötas och göra fynd! 

Rosel med persona

2018-05/1527601744_kontakt
2018-05/thinkstockphotos-514909527
2018-05/thinkstockphotos-826416620